PRESS RELEASE

FOR IMMEDIATE RELEASE

/DESIGN/newswire -- COMO, CO, ITALY -- TUESDAY, 18 JUNE 2024, 18:15 UTC+1

HIGH RESOLUTION IMAGE AVAILABLE

Vertical Horizontal Green House House Wins Silver at the A' Architecture, Building and Structure Design Award 2019

ITALY -- /DESIGN/newswire -- May 14, 2019

Vertical Horizontal Green House House by Yoshiaki Tanaka has been honored with the Silver A' Design Award for 2019, signifying outstanding design achievement in Architecture, Building and Structure Design.

FOR IMMEDIATE RELEASE

Yoshiaki Tanaka wins Silver at the prestigious A' Architecture, Building and Structure Design Award with Vertical Horizontal Green House House.

Yoshiaki Tanaka's groundbreaking Architecture sets new standards for innovation and excellence, earning prestigious Silver A' Design Award recognition in the A' Architecture, Building and Structure Design Competition.

In a significant acknowledgment of design excellence and innovation, it has been officially announced that “Vertical Horizontal Green House House” by Yoshiaki Tanaka has been distinguished with the silver award status at the prestigious A' Design Awards for the year 2019, in the highly competitive architecture, building and structure design category.

This distinction honors the remarkable design quality and innovative approach embodied in the creation. The Silver A' Design Award not only underscores the exceptional design and conceptual prowess of the Vertical Horizontal Green House House but also emphasizes the influential role of TSC Architects in elevating standards within the architecture domain.

The visionary behind “Vertical Horizontal Green House House” Yoshiaki Tanaka, has been acknowledged for their dedication to pushing the boundaries of design. A deeper look into their portfolio and philosophy can be found at their designer.org profile, showcasing a commitment to excellence and innovation.

To explore “Vertical Horizontal Green House House” and its groundbreaking design features further, interested parties are invited to visit the design|newsroom where high resolution images, multimedia content, interviews and translations are available for the award-winning architecture.

About Vertical Horizontal Green House House

The house is extend green in both planar and stereoscopic, that create a good environment for both residents and the city. In the sunny Asian region, Breeze Soleil using this green is a very effective way of thinking. Not only the function of the sunshade in the summer but also protection of privacy, avoidance from the street noise and cooling effect by automatic irrigation can be obtained.

About A' Design Awards

The A' Design Award & Competition, celebrated worldwide for honoring superior design, distinguishes itself through a rigorous evaluation process conducted by a panel of industry experts, journalists, and academics. The A' Design Award celebrates the diversity and innovation of designs across various categories. A' Architecture, Building and Structure Design Award honors outstanding design of skyscrapers, museums, residential buildings, commercial complexes, educational institutions, religious structures, infrastructure designs, landscaping projects and more.

-END-

PRHow /DESIGN/newswire English/ENG Professional  Architecture
Last Updated: 2019-05-14 14:42:18
Yoshiaki Tanaka wins Silver at the prestigious A' Architecture, Building and Structure Design Award with Vertical Horizontal Green House House.
Image related to "Vertical Horizontal Green House House Wins Silver at the A' Architecture, Building and Structure Design Award 2019". This visual representation highlights aspects of the press release, including its context and significance in Italy.
Contact Information:
  • Yoshiaki Tanaka
  • +390314972900
  • press@adesignaward.com
  • +390314491953
  • A' Design Awards, Via Leone Leoni 32, 22100, Como / Italy
SHARE THIS NEWS RELEASE

Explore More from this Source

Launch Your Newsroom

Create a newsroom for direct access to journalists, making your news easier to get published and featured.

Create Your Newsroom